tell
0 800 300 722
Бесплатно по Украине
Стильний одяг на Новий Рік
СТИЛЬНИЙ ОДЯГ НА
New Year
Новий рік вже зовсім скоро! Якщо ви поки не вирішили у чому зустрічати Новий рік 2022 і якраз у пошуках свого ідеального вбрання, тоді цей блог саме для вас! Настав час підібрати свій ідеальний образ! Попри всілякі тренди та ексклюзиви важливим є те, що ви виберете і як ви в цьому образі почуватиметеся. Дивіться нашу вибірку новорічних образів нижче!
NEW YEAR
СУКНЯ
СУКНЯ
Блискітки, золото та срібло ніколи не вийдуть з моди. Те ж саме стосується чорного кольору. Одним з найпопулярніших кольорів сезону осінь-зима 2021 є відтінок Chili Pepper – насичений і виразний червоний, який також ідеально підійде для вашої святкової новорічної сукні.
NEW YEAR
СПІДНИЦЯ
СПІДНИЦЯ
У цьому сезоні модними є спідниці міді, тим паче вони максимально універсальні. Можуть легко приховати наші особливі моменти в фігурі. Але невисоким дівчатам потрібно бути дуже обережними з такою довжиною, міді може вкоротити зріст.
NEW YEAR
СВЕТР
СВЕТР
Замість сукні – яскраві светри з оленями або без. А чому б і ні? Якщо у вас нейтральна вечірка з друзями або у колі сім'ї - це ідеальний варіант. Светр надасть особливу домашню атмосферу та розслабленість. Тим паче цей светр можна надалі одягати куди завгодно протягом усієї зими.
NEW YEAR
ШТАНИ
ШТАНИ
Якщо ви рідко одягаєте сукню з різних причин, тоді не переживайте, розслабтеся та просто оберіть нову пару стильних штанів на новорічну вечірку. Штани також дуже елегантні та нарядні.
NEW YEAR
АКСЕСУАРИ
АКСЕСУАРИ
В жодному разі не забудьте про аксесуари. Можна обрати як мінімалістичні, так і більш акцентні, все за вашим смаком. Ідеальний образ - це коли все продумано до дрібниць, включаючи аксесуари.
NEW YEAR
СУМКА
СУМКА
Сумка може бути будь-якої форми, кольору, фактури - головне, щоб помістилося все необхідне. Для новорічного свята ідеально підійде невелика сумка, яка зробить ваш образ легким та жіночним.
Что еще интересного?