tell
0 800 300 722
Бесплатно по Украине
  • Argo
  • Новости
  • Ви знаєте чому сумки зі штучної шкіри стають все популярнішими?
Ви знаєте чому сумки зі штучної шкіри стають все популярнішими?
Сумки зі штучної шкіри стають все популярнішими
А ви знаєте чому сумки зі штучної шкіри стають все популярнішими?
Сумки зі штучної шкіри стають все популярнішими
А ви знаєте чому сумки зі штучної шкіри стають все популярнішими?
Як би це не звучало, але штучна шкіра дійсно стала дуже популярною за останні роки й для цього є свої причини. Сьогодні ви дізнаєтеся всі подробиці стосовно такого явища. Сучасна штучна шкіра майже не поступається натуральній шкірі. Технології настільки пішли вперед, що часом навіть зблизька ми не можемо відрізнити штучну шкіру від натуральної.
Шкірзамінник
Як все починалося?
У XX столітті розвиток промисловості послужив появі штучних матеріалів. Більшість матеріалів, які створювалися на заміну натуральним, були не надто хорошою копією. Згодом вони вдосконалювалися, набували унікальних властивостей, вбираючи в себе все більше новітніх технологій. Так штучні матеріали піднялися на новий рівень розвитку, подолавши свої початкові недоліки. На сьогодні штучна шкіра не поступається натуральній шкірі та набуває все більшої популярності.
Цікаві факти
4 цікавих факти про штучну шкіру
Ми відкриємо вам двері та покажемо, що штучна шкіра має право займати перші позиції, як і шкіряні вироби. З нас топ 4 цікавих фактів про сильні сторони штучної шкіри.
Міцність
Для виготовлення штучної шкіри використовують дуже міцну сировинну та застосовують найпрогресивніші методи обробки, що робить її міцнішою за натуральний матеріал.
Доступна ціна
Ціна на штучну шкіру менша на 50-60% в порівнянні зі шкіряними виробами. Тому ви значно економите на покупці.
Захист тварин
Не потрібно вбивати тварин, щоб придбати сумку чи іншу річ зі шкіри.
Інші переваги
М'який матеріал, світлостійкість, морозостійкість, гіпоалергенність, вологостійкість, велика різноманітність кольорів і фактур, сприйнятливість до барвників
Можна придбати
Сумки із штучної шкіри
Можна придбати
Сумки із натуральної шкіри
Что еще интересного?