tell
0 800 300 722
Бесплатно по Украине
  • Argo
  • Новости
  • Як карантин дав чарівний стусан модній індустрії?
Як карантин дав чарівний стусан модній індустрії?
2021
Як карантин дав чарівний стусан модній індустрії?
Модна індустрія детально фокусує наш погляд на все те, що нас оточує
Hello, planet!
Погляд модної індустрії у 2021 році, зосереджений на навколишньому світі
Із-за карантину, дійсно багато, що вже не буде як раніше. Карантин кардинально вплинув на весь світ одночасно. Модна індустрія, за час карантину, кардинально змінилася на наших з вами очах в кращу сторону. Почали більш глобально думати про те, що нас чекає у майбутньому, і що все у наших з вами руках. Те, як ми відносимося до шкідливих хімічних речовин з виробничих процесів, до пластику, до об'ємів, які постійно відшиваються до продажу. Мода вийшла на кращий та високий рівень - це однозначно! Карантин дав можливість переосмислити все що ми робимо, і як!
ДНК 2021
Приєднуйся до створення якісного ДНК модної індустрії!
У 2021 - мода вперше настільки усвідомлено підняла голову верх та подивилася на навколишній світ, та зрозуміла, що замало того, що є в модній індустрії, потрібно посилити культуру на піклування навколишнього середовища. Тому саме у 2021 році, індустрія моди почала глобально зосереджуватися над тим, щоб максимально усунути шкідливі хімічні речовини з виробничих процесів та бути більш стійкими. Тому ми можемо побачити, що у 2021 році, бренди почали створювати свої колекції у яскравих кольорах, використовувати принти у вигляді природи. Ми все більше можемо побачити різні квіткові принти, малюнки фруктів. Завдяки всьому цьому, модна індустрія фокусує наш погляд на все те, що оточує нас, та підіймає наш погляд від рутини на все прекрасне що навкруги нас, і що це все потрібно берегти та цінувати!
Hello, planet!
ДНК моди зберігається, але при цьому мода постійно удосконалюється, та впевнено стає на ноги з усвідомленням та піклуванням про майбутнє. Беріть участь у флешмобі, придбай будь-який одяг з квітковим принтом! Планета, назве тебе по імені!
Style 2021
Woman
В нових жіночих колекціях ви обов'язково знайдете одяг в підтримку ДНК нової індустрії.
Style 2021
Man
Чоловічі колекції також не відстають, адже ми також можемо побачити тканини з квітковим принтом та пропозиції з однотонним яскравим принтом.
Что еще интересного?