tell
0 800 300 722
Безкоштовно по Україні
  • Argo
  • Новини
  • Палітра кольорів Осінь-Зима 2021/2022
Палітра кольорів Осінь-Зима 2021/2022
Основна палітра кольорів
Осінь-Зима 2021/2022 NYFW
Pantone loading ...
Pantone - це ...?
Pantone - це велика американська компанія, яка розробляє колірні палітри, стандарти, консультує бренди, аналізує та прогнозує глобальні колірні тренди. Інститут Кольору Pantone співпрацює з глобальними брендами, допомагаючи їм використовувати силу, психологію та емоцію кольору в їх стратегії дизайну.
«КОЛІР РОКУ»
Хочете дізнатися як вибирають «КОЛІР РОКУ»?
Протягом року співробітники Інституту кольору Pantone пильно стежать за тим, які відтінки в світі використовують найчастіше. Співробітники пильно стежать за модними колекціями, виставками, артпроєктами, переглядають нові фільми найвпливовіших режисерів, щоб зрозуміти, які відтінки переважають на екрані, а також за тим, які кольори одягу обирають жителі найбільших міст світу. Двічі на рік представники інституту проводять збори в засекреченому місці. А в грудні, після всіх дебатів й аналізу зібраної інформації, Pantone оголошує головний колір наступного року. Виконавчий директор інституту кольору Леатріс Айзман каже, що нинішній сезон для нас буде максимально яскравим та насиченим
МОДНІ КОЛЬОРи ОСІНЬ-ЗИМА 2021-2022
Палітра кольорів Осінь-Зима 2021/2022 NYFW
Illuminating
Illuminating - відтінок, який підкорив світ моди. Експерти Pantone описали його як «доброзичливий і радісний колір, який створює сонячний настрій». Всупереч своїй яскравості колір не виглядає зухвало - він гармонійно поєднується з іншими відтінками.
Mykonos Blue
Свою назву цей відтінок отримав через асоціацію з відтінком Егейського моря біля грецького острова Міконос. У кольорі Mykonos Blue є нотки спокою та стабільності.
Leprechaun
Leprechaun - це насичений яскраво-зелений колір, який символізує міфічних лісових істот з ірландського фольклору. Цей колір несе в собі заряд свіжості, асоціацію з соковитою зеленню листя та символізує єднання з природою.
Adobe
Колір Adobe - схожий на обпалену цеглу або висушену на сонці глину. Колір насичений енергією сталості та стабільної врівноваженості. Adobe - максимально підходить для осінньої палітри.
Fire Whirl
Fire Whirl - глибокий, насичений, експресивний відтінок червоного. Fire Whirl - це колір протесту та виклику, а також прагнення до змін. Це дуже акцентний колір, який привертає увагу. Тому, якщо ви не боїтеся уваги до себе, сміливо обирайте колір Fire Whirl як головний акцент образу.
Fuchsia Fedora
Fuchsia Fedora - насичений відтінок рожевого з легким бузковим відтінком. Цей колір, який трохи незвичайний для прохолодної пори року, кидає виклик похмурим будням. Fuchsia Fedora має чудовий вигляд як в монохромному виконанні, так і в поєднанні з більш стриманими кольорами.
Pale Rosette
Pale Rosette - блідо-рожевий відтінок. Експерти Pantone описують його, як «м'яку плюшеву дитячу ковдрочку, в яку можна загорнутися та почуватися дуже комфортно». Ніжний та романтичний Pale Rosette дійсно має заспокійливий ефект. Цей колір ідеально підходить для створення витончених жіночих образів.
Rhodonite
Rhodonite - темно-синій з глибоким фіолетовим підтоном. Відтінок названо в честь родоніту - мінералу, популярному серед самоцвітів. Rhodonite цілком самостійний колір, але також вдало комбінується з безліччю інших відтінків з палітри осінь-зима 2021-2022.
Root Beer
Глибокий і благородний Root Beer символізує міцність та надійність. Він прекрасно вписується в осінню колірну гамму та може стати основою вашого базового гардероба.
Spring Lake
Spring Lake - спокійний, збалансований відтінок блакитного кольору з сірим підтоном. Колір нагадує тихе плесо озера в ясну погоду. Колір Spring Lake підходить як для ділового гардероба, так і для повсякденного стилю. Цей відтінок максимально влучно поєднується з денімом, трикотажем та вовною.
Coconut Cream
Колір Coconut Cream навіває спогади про піщані тропічні пляжі. Поглянувши на відтінок Coconut Cream, складно зрозуміти кремовий він або білий, але саме така його особливість надає шарму.
Ultimate Gray
Ultimate Gray - ідеальний відтінок за словами фахівців інституту Pantone. Він уособлює в собі впевненість, надійність та самовладання. Ultimate Gray - універсальний, поєднується практично з усіма кольорами та відтінками.
Soybean
Soybean - відтінок, який ніколи не виходить з моди. Це максимально ніжний, м'який колір, в якому відчуваєш себе комфортно. Soybean один з найсвітліших відтінків бежевого, який послужить ідеальною базою для ваших образів.
Olive Branch
Olive Branch - це коричнево-зелений з теплим жовтим відтінком. Експерти Pantone визначили його як символ зростання та розвитку. Olive Branch уособлює природність та натуральність, тонізує та дарує відчуття гармонії.
Що ще цікавого?