tell
0 800 300 722
Безкоштовно по Україні
  • Argo
  • Новини
  • Як одягатися стильно в холодну погоду: 4 поради
Як одягатися стильно в холодну погоду: 4 поради
WHEN ХОЛОДНО
ЯК
ОДЯГАТИСЯ?
2022—2023
Одягнутися тепло і виглядати стильно – це можливо! Не потрібно вибирати одягнутися красиво або тепло. Не йдіть на жодні жертви! З нас підбірка трендового зимового одягу та кілька порад щодо того, як одягатися стильно, коли на вулиці холодно!
ВЕРХНІЙ ОДЯГ
01
Якщо ви хочете виглядати стильно, тоді відкладімо шубу до п'ят, пальто з хутряним коміром і довгу дублянку. Всі ці варіанти мають право на життя, але чи зручний такий одяг і чи доречний він взагалі у 2022 році? Ідеальний варіант для зими – це короткий/довгий пуховик або термокуртка. Цей верхній одяг зроблений за новітніми технологіями, при цьому вони не менш теплі. За таким одягом не складно доглядати, а виглядає він дуже модно.
СВЕТР
02
Краще бути багатошаровою капустою, ніж одягнути один дуже товстий светр, в якому у результаті вам буде холодніше. Так-так, якщо ви одягнете дві тонкі кофти, вам буде набагато тепліше, ніж в одній дуже товстій. Це проста фізика. Тим паче якщо ви знаходитеся в теплому приміщенні, ви завжди зможете зняти одну кофту. А от якщо на вас товстий светр, то... буде не дуже комфортно.
ШАРФ
03
Якщо ви оберете теплий верхній одяг та светр, але шия та руки залишаться відкритими, то це, на жаль, провальний варіант. Дуже важливо, щоб ви не забували одягати шарф! По-перше, вам буде комфортно і тепло, по-друге, шарф може стати акцентним зимовим аксесуаром і стильно доповнити ваш образ!
ВЗУТТЯ
04
Взуття має бути на товстій підошві – це дуже стильно та додатково захищає від холоду. Не таке важливе хутро в халяві чобота, як важлива товста підошва і тепла устілка. Якщо ви йдете на роботу або на навчання, радимо взяти із собою взуття менш тепле, щоб ви могли перевзутися та почуватися комфортно. Все за вашим бажанням!
Що ще цікавого?