tell
0 800 300 722
Безкоштовно по Україні
Наймодніші джинсові спідниці
2021
На сьогодні, дуже складно уявити свій гардероб без деніму. Що, якби забрати з нашої шафи улюблені джинси з ідеальною посадкою, джинсову сорочку та джинсову спідницю. Ооо, було б складно! Ми всі розуміємо, що денім - це наша з вами casual любов і її неможливо замінити на щось інше. Тому сьогодні, ми посилимо вашу любов до деніму, адже ми підібрали самі останні трендові новинки джинсових спідниць 2021. Ви будете в захваті!
Трохи історії про денім
Вперше денім з'явився в 1853 році завдяки Леві Страуссу
Спершу, одяг із деніму призначався для фермерів, адже денім був дуже якісним, зручним у роботі та добре прався, на відміну від шкіри. Всі вироби шили з конопляної парусини, але у наступні роки коноплю витіснила бавовна. Так і на сьогодні, денім став невід'ємним у нашому житті.
Довжина міді
Довжина міні
Довжина міні
Спідниця-міні: кому підійде?

- Таку спідницю можуть собі дозволити високі та стрункі дівчата.

- Спідниця-міні підійде при середньому та низькому зросту.

- Якщо ви володієте пишними параметрами, така довжина не зовсім підійде, саме ця довжина може відкрити частину ніг і піднесе фігуру в невигідному світлі.
Тренд 2021
Наймодніші джинсові спідниці 2021
У 2021 році дизайнери взагалі не встановлюють певні правила, які саме джинсові спідниці будуть актуальними, адже вони повністю за креатив та проявлення власного смаку. Але ми можемо побачити, які саме дизайнери випустили джинсові спідниці в своїх колекціях на 2021 рік. Це спідниці довжини міні, міді з розрізами посередині спідниці, з вільним кроєм, з додатковими узорами, вишивками, а також кольоровий денім.

Міді з розрізами посередині спідниці
Спідниця-міді: кому підійде?

- Якщо ви віддали перевагу довжині міді, простежте, щоб даний крій не позбавив вас зросту.

- Якщо у вас повні та масивні ноги, краще відмовитися від довжини міді, адже вона буде ділити ногу в самому невідповідному місці, посилюючи вашу масивність.

- Низькі тендітні, а так жінки в тілі теж зможуть носити цю спідницю, але за умови, якщо у вас буде взуття на підборах, інакше ваша фігура буде подана з невиграшного боку.
Вільний крій
Спідниця з вільним кроєм: кому підійде?

- Вільний крій з джинсової тканини підійде майже всім, але бажано щоб ріст був вище 160 см.
Що ще цікавого?