tell
0 800 300 722
Безкоштовно по Україні
  • Argo
  • Новини
  • Наймодніший теплий одяг на другу половину осені
Наймодніший теплий одяг на другу половину осені
Must have сезону:
Третю осінь без нового одягу - це жорстко. Ми підібрали для вас наймодніший теплий одяг на другу половину осені.
Must have сезону:
Третю осінь без нового одягу - це жорстко. Ми підібрали для вас наймодніший теплий одяг на другу половину осені.
Осінь 2021
Must have сезону: верхній одягі
Той момент, коли ми відкриваємо шафу і розуміємо, що у нас немає нормального верхнього одягу. А осінній вітер стає дедалі холоднішим. Зовсім трохи й буде справді дуже холодно. Тому зараз саме час подбати про себе! Пропонуємо добірку наймодніших та найактуальніших варіантів верхнього одягу, серед яких ви точно знайдете модель до смаку.
Осінь 2021
Must have сезону: теплий светр
Ще один дуже потрібний елемент осіннього та зимового гардероба - це светр. Думаємо, ви погодитеся з нами, що светрів ніколи не буває багато. Сьогодні існує величезний вибір светрів на будь-який смак та тип фігури. Головне завдання - обрати той самий ідеальний для себе. А з нас підбірка стильних светрів сезону 2021/22.
Перші светри в'язали дружини рибалок та моряків з Ірландії та Шотландії, яким був потрібен теплий, практичний та захисний від дощу та бризок одяг. Спочатку светри в'язали з немитої вовни, яка містила природний водовідштовхувальний елемент. Жінки вигадували оригінальні візерунки, щоб в разі чого після штормів впізнати своїх чоловіків. Спочатку традиційно використовувався тільки синій та чорний кольори.
Осінь 2021
Must have сезону: сукня
Сукня - це можливість підкреслити свій стиль, приховати недоліки та акцентувати на своїх перевагах. Одягнути сукню набагато простіше та швидше, ніж підбирати сорочку до спідниці. А ще сукні, особливо зі щільних матеріалів, здатні творити дива. У нас ви знайдете понад 500 стильних позицій, тому з легкістю оберете свою ідеальну сукню.
Осінь 2021
Must have сезону: штани
Штани - це основа усього гардероба. Одні й ті самі штани одягають частіше, ніж светр та сорочку. Тому радимо підібрати щось максимально якісне та універсальне. Каприз чи необхідність - вирішувати вам! Але придбати нові штани ми радимо вам 100%, адже заробляти гроші та не балувати себе - це не цікаво!
Осінь 2021
Must have сезону: шапка та шарф
Шарф та шапка - це не просто шматок тканини. Функції цих аксесуарів набагато більші. Це максимальний захист від холоду та стильний елемент для доповнення вашого образу. Гортайте нижче нашу стильну добірку.
Більше стильного одягу
Радимо перейти до повного каталогу товарів, адже там ще більше пропозицій та знижок до -70%
Що ще цікавого?