tell
0 800 300 722
Безкоштовно по Україні
  • Argo
  • Новини
  • Не нудні та стильні образи на роботу
Не нудні та стильні образи на роботу
ARGOBlog
Не нудні та стильні образи на роботу
У 2020 й на початку 2021 - в більшості із нас працювали вдома. Ми не витрачали час на збори та дорогу, ми ретельно не продумували що одягнути, адже наш офіс - це наш дім, а це означає, що і наші правила. Але прийшов час, коли ми активно вже повертаємося до наших офісів та до корпоративних правил. Час змінюється і мода також змінюється, навіть під час нашого з вами карантину. Тому остання актуальна тема сьогодення - це стильні образи на роботу.
Basic & Statement
Головний принцип 2021 - це поєднання простого та складного, статусного та демократичного - basic & statement. Дотримуючись цього поєднання, будь-який ваш образ буде цікавим, не нудним та завжди актуальним. Чому саме basic & statement? Ми вважаємо, що саме це поєднання є безпрограшним, адже його легко поєднувати, навіть без певних знань та уміння. Також ви з легкістю можете за цим принципом посилювати деталі в образі в залежності від посади та місця роботи.
Basic
Все починається з базового гардероба. Без хорошої бази, вам буде дуже тяжко поєднувати тяжкі та яскраві принти між собою та фактури, адже саме до бази й додаються сезонні хіти та яскраві принти. Так що, перш за все, вам потрібно розібратися з тим, який базовий одяг подобається та потрібен саме вам.
Basic - це класичний крій одягу, не акцентні аксесуари, однотонні кольори без принтів, класична форма взуття
Statement
Statement - це акцентні речі, до яких можна віднести все те, що виходить за рамки базового та демократичного. Statement - це статусні аксесуари та речі незвичайного крою, яскрава біжутерія, речі з яскравим принтом.
Statement - це речі - акценти, які доповнюють вашу базу, та ваш унікальний стиль.
Statement - це не класичний виріз в одязі, кольорові шкарпетки, акценті аксесуари, не звичайний крій одягу
Простий принцип комбінування
Basic & Statement
Найкращі пропозиції
Штани Mango
Артикул: 87020557
Блузка OXXO
Артикул: HOT-PAMFIRKOL
Піджак ORSAY
Артикул: 482364
Сорочка BENETTON
Артикул: 5EW75QD44
Штани SCOTCH & SODA
Артикул: 159587
Сорочка BENETTON
Артикул: 5LNK5QLO8
Піджак DESIGUAL

Артикул: 20SMAW03
Футболка PIAZZA ITALIA
Артикул: 25639
Що ще цікавого?