tell
0 800 300 722
Безкоштовно по Україні
  • Argo
  • Новини
  • Повторюємо образи із фільму «Дім Gucci»
Повторюємо образи із фільму «Дім Gucci»
Повторюємо образи із фільму «Дім Gucci»
А ви знаєте чому Патриція Реджані незадоволена вибором акторки, що її грає?
Повторюємо образи із фільму «Дім Gucci»
А ви знаєте чому Патриція Реджані незадоволена вибором акторки, що її грає?
Цікаві факти
4 цікавих факти про фільм «Дім Gucci»
Нашумілий фільм «Дім Gucci» став справжньою подією. Головні ролі дісталися Адаму Драйверу та Леді Гага. Зйомки фільму кілька разів відкладалися, але вже сьогодні ми можемо насолодитися переглядом. Якщо ви ще не дивилися цей фільм, тоді радимо терміново купувати квитки до кінотеатру. А поки що пропонуємо надихнутися естетикою образів із фільму.
Фільм заснований на реальних подіях
Як літературну основу для сценарію кримінальної драми The House of Gucci було взято книгу Сари Гей Форден «Дім Gucci: сенсаційна історія вбивства, божевілля, гламуру та жадібності», що вийшла на початку 2000-х.
Патриція Реджані незадоволена вибором акторки, що її грає
Патриція Реджані не в захваті від того, що її зіграла Леді Гага. В одному зі своїх інтерв'ю вона сказала, що її дуже дратує, що Гага не може знайти вільну хвилинку, щоб зателефонувати Патриції чи зустрітися з нею та поговорити.
У фільмі герої носять не тільки одяг та прикраси Gucci
Якщо фільм знімали про Gucci, то логічно припустити, що всі актори були одягнені з ніг до голови саме в цей бренд. Але виявилося, що це не так.
Для фільму було створено майже 300 костюмів
Підготовка розпочалася ще у 2020 році під час карантину, за яким слідували численні примірки. А на виготовлення самих костюмів пішло пів року. Загалом команда костюмерного цеху створила близько 300 нарядів, зокрема для акторів масовки.
Образи
#Повторюємо образи із фільму «Дім Gucci»
Червона сукня с глибоким V- подібним розрізом
#Повторюємо образ
Це вбрання натхнене реальною сукнею Реджані, тільки в житті воно було рожевого кольору. Над сукнею працювали протягом восьми тижнів, коли її нарешті приміряли, вона сіла ідеально. Єдиною проблемою була довжина — хотіли, щоб було видно стрункі ноги акторки, тому прямо на майданчику сукню обрізали. У кадрі цього не видно, але розріз все-таки був.
Яскрава сукня з паєтками та масивними аксесуарами
#Повторюємо образ
Такий яскравий образ, але зі своїм шармом. Масивні аксесуари та глибокий V-подібний виріз сукні передають особливу атмосферу із фільму.
Максимально стриманий образ, але з прихованою розкішшю
#Повторюємо образ
Образ нашого героя вийшов консервативний та дуже стриманий, але в ньому багато продуманих деталей та прихованої розкоші.
Класичний тренч та дідусевий светр
#Повторюємо образ
Так, це справжній стиль Gucci. Подовжений класичний тренч, дідусевий светр та яскрава хустка. Але в поєднанні це виглядає дуже стильно. А у вас є щось схоже у шафі?
Об'ємний светр та масивні аксесуари
#Повторюємо образ
Він — у білому, елегантний та стриманий, вона — у чорному, з безліччю великих золотих аксесуарів та у хутряній шапці. Зіркою цього кадру став вовняний светр та масивні золоті аксесуари.
Що ще цікавого?