tell
0 800 300 722
Безкоштовно по Україні
  • Argo
  • Новини
  • Вбратися і не розоритися: Невже таке можливо?
Вбратися і не розоритися: Невже таке можливо?
#ARGOНАТХНЕННЯ
Вбратися і не розоритися
Невже таке можливо?
Кожному із нас хочеться придбати якісні та дорогі речі від відомих люкс брендів, але на жаль, навіть якщо і знайдемо потрібну нам річ, та якщо вона буде зі знижкою, не кожен все одно може придбати її. Але як тоді нам бути? Як придбати якісні, стильні речі за більш доступними цінами? Сьогодні, ми розкриємо головну таємницю "Як вбратися, та не розоритися". Як виглядати так, щоб всі були впевнені, що ви одягнуті в люксові бренди?!
Як виглядати дорого в недорогому одязі?
Замініть ґудзики
Річ може бути якісною, стильною, ідеально підходити вам, але дешеві пластмасові ґудзики, можуть зіпсувати весь зовнішній вигляд в цілому. У такому випадку, ми радимо вам замінити неякісні ґудзики, на якісні. Ви можете використати раритетні ґудзики, (можливо у вас залишилися від бабусі), так само можна використати ґудзики з якісного металу або перл. І не бійтеся зайвої метушні, в будь-якій майстерні по ремонту одягу, вам швидко, якісно та недорого замінять ґудзики. Це того варте!
Як виглядати дорого в недорогому одязі?
Вкладайте гроші в базові речі, а не в тренди
Класика завжди залишається класикою, ця мода не скоробіжна. Базовий, класичний одяг - це інвестиція у ваш гардероб. Тренди - це не погано, навпаки, це класно, але якщо йде річ про якісні та недогі грошові вкладання, то краще поки відставити покупки які пов'язанні з трендами на пізніше.
Як виглядати дорого в недорогому одязі?
Art стиль
На сьогодні прояв свободи, індивідуальності, креативу стоїть на 1-му місці. Якщо просто одягнути класичний, базовий одяг це не про вас, тоді у нас дуже гарні новини! Art принти у 2021 році, особливо цінуються. Це прояв внутрішнього самовираження світу. Арт малюнки виглядаюсь дуже творчо та дорого.
Як виглядати дорого в недорогому одязі?
Святкова сукня, яку відкладаємо кожен раз
Гарні сукні, на жаль, найчастіше залишаються за лаштунками нашого гардероба. Не дивлячись навіть на те, що ну дуже хочеться придбати. Вони завжди йдуть за дорожчою ціною, не важливо це довжина міді, або міні. Але завдяки дійсно вигідним знижкам % - можна придбати якісну сукню за дуже привабливою ціною. У нашому інтернет-магазині, ошатну сукню можна придбати зі знижкою до - 85%
Як виглядати дорого в недорогому одязі?
Спідня білизна
Правильно обрана спідня білизна може повністю впоратися з недоліками посадки недорогого одягу та виправити силует. Також слід пам'ятати, що коли ми надіваємо світлий одяг - спідня білизна моє також буди світлих відтінків, ні в якому разі не чорний та будь-які інші темні кольори. Так само це стосується приталеного одягу, ми не надіваємо спідню білизну з мереживом.
Кілька порад стосовно купівлі та носки одягу
1

Правильне поєднання кольорів в одязі
Завдяки правильному поєднанні кольорів, ми не тільки правильно підкреслимо нашу фігуру, але й створимо правильне враження про себе. Благородні кольори, щоб виглядати дорого: білий, червоний, темно-синій.
2

Наявність підкладки
Куплена річ не буде добре сидіти без підкладки, тому така купівля стане вашою помилкою.
3

Розпродаж, знижки %
Знижки - це завжди актуально та вигідно. Завдяки розпродажу, у нас є можливість майже задарма придбати давно бажані речі.
4

Стан вашого одягу
Завжди слідкуйте за станом свої речей. Вони повинні бути охайними, випраними, відпрасованими, не має бути ніяких катишків.


Переходь за посиланням, і ти знайдеш стильний одяг зі знижками до -80%
Що ще цікавого?