tell
0 800 300 722
Безкоштовно по Україні
  • Argo
  • Новини
  • Як виглядати стрункішою: модні прийоми
Як виглядати стрункішою: модні прийоми
Як виглядати стрункішою:
Модні прийоми
#ARGOНАТХНЕННЯ
У сьогоднішньому блозі, ми з вами швиденько розберемо, що нас повнить, а що робить нас стрункішими, і як вигідно підкреслити свою фігуру. Ми допоможемо грамотно поєднувати речі з нашими потребами. На всі наші питання є відповідь. Ну що, тоді не будемо втрачати час, почнемо!
Монохромні образи
Монохромні кольори роблять візуально нас стрункішими. Здається що монохромні образи дуже складні, і не прості, на перший погляд. Але, ні, монохромні образи дуже прості. Просто потрібно, щоб верх та низ бути в одній колірній гамі. Якщо кольори трішечки відрізняються відтінком, це не страшно.
Укорочений жакет
Подовжені жакети та куртки — візуально вкорочують ноги та роблять наш силует розмитим і незграбним. Тому краще, носити укорочені вироби, таким чином, ми візуально підкреслимо наші сильні сторони. Такий варіант підійде лише тим, хто має високий зріст, якщо ви маєте низький зріст, такий варіант вам не підійде.
Піджак: oversize & приталений
Піджак - універсальна річ в гардеробі. Завдяки піджаку - ми можемо дуже легко створити як casual, так і classic стиль у своєму образі.
І саме круте, це те, що як і приталений крій, так і oversize - дуже влучно підкреслять вашу фігуру, тим самим допоможуть вміло візуально виглядати стрункішою.
Відкриті частини тіла
Чим більше тіла видно, тим елегантніше виглядають ваші пропорції в цілому. Це може бути сукня на запах, розстебнутий верхній гудзик на сорочці, V - подібний виріз. Саме ці прийоми роблять нас стрункішими.
Висока посадка
Висока посадка візуально подовжує ноги та вміло приховує живіт. Це стосується всього: джинси, штани, спідниця, сукня.
Plus size: Що нас робить стрункішими?
1
Відтінки
Холодні відтінки візуально зменшать нашу фігуру, а теплі, навпаки.
2
Аксесуари
Саме подовжені сережки, об'ємні головні убори, довгий шарф, сумки великих та середніх розмірів чудово підійдуть для фігури plus size
3
Тканина
Стилісти рекомендують підбирати одяг для повних жінок з щільних тканин. Але, якщо це літо, наприклад, доречними будуть шифон, шовк та бавовна.
4
Рукав ¾
¾ - уже влучна довжина рукава, якщо нам потрібно скорегувати наші повні руки.
Plus size: Що нас повнить?
1
Світлий колір
Світлий колір повнить, а чорний візуально робить нас стрункішими
2
Блискучі тканини
Блискучі тканини відбивають світло, за рахунок чого візуально додається обсяг фігурі
3
Яскравий колір
Інтенсивні відтінки сліплять очі, тим самим цей ефект викликає розмивання кордонів нашої з вами фігури
4
Червоний колір
Червоний колір дуже акцентний, тому привертає увагу, та робить більш помітними наші недоліки. Але повністю відмовлятися від червоного кольору не варто, червоний колір можна використовувати як акцент в образі. Наприклад: червона сумка, черевики, шарф, сережки.
Що ще цікавого?