tell
0 800 300 722
Безкоштовно по Україні
5 фільмів про моду, які надихають!
5 фільмів про моду і стиль, які надихають!
1. Диявол носить PRADA, 2006
Сюжет фільму
Диявол носить Prada - один з найвідоміших фільмів про моду. Завдяки цьому фільму, ми можемо побачити весь жорстокий світ модної індустрії. Молода провінціалка Андреа, знаходить роботу асистентки головного редактора журналу мод "Подіум" Міранди Прістлі. Дивно, але у нашої героїні повна відсутність почуття стилю і вона абсолютно не знайома зі світом моди. Як все-таки їй вдалося потрапити у світ моди і чи зможе наша героїня встояти?
Наряд з фільму
Цікаві факти
1
Величезний бюджет на костюми
Фільм "Диявол носить Prada", є одним з рекордсменів за витратами на костюми, які склали близько мільйона доларів.
2
Яку сцену було найскладніше знімати?
Так, цей легендарний момент для Мерил, виявилося досить складним. Для Мерил було дуже складно, правильно і швидко кидати пальто на стіл Эмілі.
3
Швидко написаний сценарій
Fox придбав права на книгу Лорен Вайсбергер, коли авторка навіть не закінчила її писати.
2. Ів Сен-Лоран, 2014
Сюжет фільму
"Ів Сен-Лоран" - це біографічний фільм, про кар'єру легендарного французького кутюр'є Іва Сен-Лорана. У кінострічці можна побачити цілий шлях легендарного дизайнера Ів Сен-Лорана - від призначення на посаду креативного директора Будинку Dior, до створення власного бренду Yves Saint Laurent. Фільм показує повну хронологію подій життя молодого кутюр'є Іва Сен-Лорана.
Наряд з фільму
3. Призрачная нить, 2017
Сюжет фільму
"Примарна нитка" - американський драматичний фільм. Відомий модельєр Рейнольдс Вудкок, створює сукні для членів вищого суспільства. Він дуже харизматичний, але у нього є особлива риса - все контролювати. Життя геніального модельєр радикально міняється, з появою молодої Альми, яка стає його музою.
Наряд з фільму
Цікаві факти
1
Довгий час
Образ Вудкок Дей-Льюїс приміряв за два роки до того, як Андерсон закінчив сценарій і почалися зйомки.
2
Остання роль
За словами Деніела Дей-Льюїса, роль у фільмі «Примарна нитка» стане останньою в його кар'єрі. Актор оголосив про закінчення своєї професії 20 червня 2017 року.
3
Від початку ідеї
Режисер Пол Томас Андерсон отримав початкову ідею для фільму, коли він одного разу захворів і лежав в ліжку.
4. Секрети Лагерфельда, 2007
Сюжет фільму
«Секрети Лагерфельда» - дуже цікавий документальний фільм, в якому розповідається про те, що відбувається за лаштунками модних показів. У цьому фільмі зібрали кращі матеріали, тому дивитися даний фільм дуже цікаво. За допомогою Рудольфа Марконі, було знято більше 150 годин приватного життя дизайнера, звідки і дізнаємося всі цікаві подробиці. Фільм "Секрети Лагерфельда" - сподобався і самому кутюр'є.
Наряд из фільму
Цікаві факти
1
Стиль
Свій неповторний "особистий стиль" Карл Лагерфельд розробив ще в 1976 році, і з тих пір залишався вірним йому.
2
Сім'я
Кутюр'є не був одружений, і у нього немає спадкоємців.
3
Пальці рук
Мати Карла говорила йому, що у нього потворні руки
5. Коко до Шанель, 2009
Сюжет фільму
«Коко до Шанель» - біографічний фільм, про легендарну особистість - дизайнера Коко Шанель. Коко була вихована в притулку, і виросла серед маргіналів і повій. Ця дівчина так і залишилася б на самому дні суспільства, якби вона не була Коко Шанель. Коко перевернула поняття про моду, тим самим змінивши історію. Нелегко бути революціонером в світі моди, але Коко та, яка все почала.
Наряд из фільму
Цікаві факти
1
Назва фільму
Коко до Шанель. У назві фільму «до» (фр. Avant, англ. Before), є приводом, до тих днів, коли вона стала всесвітньо відомою Коко Шанель.
2
Головна героїня
Як кандидатка на заголовну роль, також розглядалася Кіра Найтлі.
3
Кого бачить режисер
"Мені потрібна була актриса, яка зможе зіграти справжню Шанель, а не буде лише її блідою тінню або пародією на неї", - підкреслює режисер.
Що ще цікавого?