tell
0 800 300 722
Безкоштовно по Україні
  • Argo
  • Новини
  • 5 стильних уроків від Одрі Хепберн, які стали трендом 2021
5 стильних уроків від Одрі Хепберн, які стали трендом 2021
5 стильних уроків від Одрі Хепберн
Які стали головним трендом 2021
Одрі Хепберн - найвідоміша британська актриса, фотомодель та гуманітарний діяч. Одрі стала зразком для наслідування у всьому світі. Її заслужено вважають іконою стилю та еталоном жіночності. Завдяки Одрі Хепберн, увійшли в моду балетки, вузькі штани та масивні темні окуляри.
Хто створив стиль Одрі Хепберн ?
Одрі Хепберн як сама звичайна людина боролася зі своїми комплексами та невпевненістю, але після зустрічі з Юбер де Живанши, все змінилося. Живанши став не тільки найкращим другом на все життя, а й створив імідж Одрі, та всі недоліки актриси, підніс як приклад для наслідування. Одрі Хепберн під час підписання контрактів на участь в зйомках окремо обумовлювала, що всі костюми для неї буде створювати тільки Юбер де Живанши. Але у звичайному житті, відома актриса теж одягалася у свого улюбленого дизайнера та друга і незмінно слідувала його порадам.
Плаття Юбера де Живанши для Одрі Хепберн, які стали знаменитими по всьому світі
5 стильних уроків від Одрі Хепберн, які деякі стали головним трендом 2021
Балетки
Одрі була однією з тих, хто популяризував таку модель жіночого взуття як балетки. Одного разу, Одрі зізналася взуттєвику Сальваторе Феррагамо, що вона дуже соромиться своєї ноги 41 розміру, тому спитала, чи зможе він створити для неї туфлі, які зроблять її ніжки більш витонченими. Феррагамо запропонував Одрі балетки. Після, Одрі стала надягати їх практично кожен день.

Секрет Одрі Хепберн: Балетки візуально роблять ваші ніжки витонченими та мініатюрними.
Після смерті актриси, собисті речі Одрі, залишалися довгий час у власності її сім'ї, але дещо придбати з її гардеробу все ж можна. На аукціоні Christie's, були виставлені кілька пар балеток, які носила Одрі Хепберн, і які були одним з елементів її особливого стилю, та ще кілька речей.


Балетки на аукціоні Christie's в Лондоні
За оцінкою представників аукціону Christie's ціна за пару балеток складає не менше $ 1900
Кращі пропозиції від ARGO

Укорочені штани
Вперше Хепберн з'явилася в таких штанах в фільмі «Сабріна». У повсякденному житті у Одрі був найулюбленіший образ - це укорочені штани, джемпер та балетки. Адже погодьтеся, це і зараз самий зручний і практичний одяг.
У Одрі штани зазвичай були темних кольорів, а взуття могло бути різних кольорів.

Секрет Одрі Хепберн: укорочені штани привернуть увагу до ваших струнких ніг
Стрічка для волосся
Одрі Хепберн, дуже любила носити прикраси на голові у вигляді простих стрічок, розкішних діадем, та хусток.

Хустки стали трендом 2021

Секрет Одрі Хепберн: стрічки, розкішні діадеми, та хустки, Одрі використовувала для акценту у своїх мінімалістичних образах.
Стиль мінімалізм
Одрі дуже любила мінімалізм у своїх образах, тому весільна сукня теж була простою та елегантною.

Головний трендовий колір весна/літо 2021 - це рожевий.
Сонцезахисні окуляри
Важлива частина стилю Одрі - це сонцезахисні окуляри. Одрі носила різні оправи, починаючи від класичних моделей, до екстраординарних. Одрі Хепберн була серед зірок, які на початку 1960-х ввели в моду сонцезахисні окуляри.
Що ще цікавого?