tell
0 800 300 722
Безкоштовно по Україні
  • Argo
  • Новини
  • Аристократична елегантність: золоті правила, щоб виглядати заможно
Аристократична елегантність: золоті правила, щоб виглядати заможно
#ARGOНАТХНЕННЯ
Аристократична елегантність
Золоті правила, щоб виглядати заможно
Аристократом можна бути не тільки по праву народження, а й стати їм, завдяки хорошим манерам та правильній подачі себе.

Можливо ви колись помічали проходячу дівчину або хлопця біля вас, які начебто одягнені просто, але виглядають при цьому бездоганно. І також можливо ви помічали ще один тип людей, які намагалася надіти на себе все найдорожче та трендове роблячи при цьому себе дуже важливою особою, але обчислити, що вони прості люди, вам незавдало великої праці. Виглядати ставний, немов з вищого суспільства - це праця, але не дуже складно. Тому сьогодні ми з вами поділимося золотими правилами, як виглядати статно без великого бюджету.

"Аристократ - проявляє хороші манери, навіть наодинці з собою".
Як створити образ аристократа
Що б виглядати майстерно та не награно
Ваша осанка
Як би сильно ви не втомилися, постава є ознакою аристократизму. Тут можна виявити впевненість, гарне самопочуття, а значить людина сильна та здорова.
Власна думка
Власна думка є тільки у тій людині, яка грамотна та начитана. При спілкування в загальній розмові, ви можете вільно висловити елегантно свою точку зору. Бути начитаним та грамотним - це завжди вигідно. Вам не потрібно просто мило посміхатися та кивати головою, навпаки, ви можете вести розмову і при цьому вас будуть слухати. Людина, яка не має власної думки, в суспільстві нікому небуде цікава.
Деталі
Будь- який образ можна легко зіпсувати деталлю: обламаними нігтями, подряпаним взуттям, недоглянутими брівми, плямою на одязі. Так що, якщо хочете виглядати елегантно та бездоганно, стежте за деталями.
Макіяж
Макіяж безумовно невід'ємна частина кожної жінки. Але все ж, і тут існують правила. Але на щастя, правило тільки одне, і це скромність. Макіяж повинен бути натуральним.
Манера спілкування
Сама просте спілкування може виставити вас або аристократом або простолюдином. Тому дуже важливо вести себе доброзичливо та благородно, демонструючи тільки хороші манери та високий рівень виховання. Дозвольте собі вивчити етикет. Етикет дозволить вам без особливих зусиль користуватися вже готовими формами ввічливості. Завдяки етикету- ви не поставите себе в незручне становище.
Особисті інтереси
Розвиватися і чим то захоплюватися - це не тільки весело але й корисно. Це можуть бути науки, книги, спорт та багато іншого. Справжні аристократи дуже цінують освіту та спорт.
Світла одежа
Світлі кольори в одязі, особливо білий - по справжньому облагороджує. Чому ми не обираємо світлі відтінки? Швидше за все, тому що вони частіше брудняться та швидше при цьому зношуються. Але справжня елегантна людина навпаки придбає саме світлу річ. Це говорить про те, що не страшно що одяг забрудниться, "Я можу здати її в хімчистку".
Наручний годинник
Коли потрібно терміново дізнатися котра година, ми починаємо пошуки телефону в своїй сумці, але це виглядає незграбно та метушливо. Всі успішні люди носять наручний годинник, це виглядає по діловому, витончено та стильно.
Натуральні тканини
Натуральний склад тканини в усі часи, є і буде ознакою забезпеченої людини. Шовк, бавовна, льон, вовна - завжди виглядають шикарно, до того ж хороший склад дають змогу продовжить носку ваших улюблених речей, тому ціна ваших речей буде виправдана, ви будете задоволені!
Замініть куртку
Курка - це дуже стильна і зручна річ, але краще з нашим завданням впорається інший верхній одяг, такий як: пальто, тренч, теплий подовжений піджак.
Що ще цікавого?