tell
0 800 300 722
Безкоштовно по Україні
  • Argo
  • Новини
  • Модні силуети сезону весна-літо 2021
Модні силуети сезону весна-літо 2021
Головні силуети сезону весна-літо 2021
#ARGOНАТХНЕННЯ
Багато дизайнерів у своїх колекціях зробили акцент на практичність і комфорт, тим самим, дозволяючи нам проявляти свій креатив. У сьогоднышньому блозі розглянемо два стильних силуета, які будуть наймоднішими у сезоні весна-літо 2021.
Об'ємні рукави
Найулюбленіший силует у цьому сезоні - це пишні рукави. Дизайнери сміливо поєднують, на перший погляд витончені, романтичні пишні рукави денімом та кросівками.
Кому підходять пішні рукави?
Ви здивуєтеся, але пишні рукави підійдуть абсолютно всім. Просто потрібно знати, з чим найкраще поєднувати даний силует, виходячи від вашого типу фігури. Пам'ятайте, існує багато різних варіантів об'ємних рукавів, які краще поєднуються з певним типом фігури.
Що якщо у мене широкі плечі від природи?
Якщо у вас і без того широкі плечі, і ви думаєте що об'ємні рукави не для вас, ви помиляєтеся. Вам підійдуть пишні рукави, але ті які йдуть від середини передпліччя.
Кращі пропозиції від ARGO

Топ
Багато світових брендів приділили особливу увагу дягу, яких відкриває на ше тіло, адже саме тема тілесності і відбудовування відносин з власним тілом стала однією з ключових в сезоні весна-літо 2021. Тому топ, один із елементів трендового руху.
Кому підходійде топ?
Топ підходь усім, але все ж є певні рекомендації та пропозиції, щоб ви виглядали максимально стильно. Якщо ви повністю впевнені у своїй фігурі, ви може сміливо обирати топ який вам подобається: колір, довжина, з рукавами або без. Ті дівча які мають певні запитання стосовно своєї фігури, для вашої психологічної впевненості ми б радили вам обирати топ із закрити печами ( не на бретелях), та у вільному фасоні, таким чином, ви буде максимально виглядати стильно та впевнено.
Що ще цікавого?