tell
0 800 300 722
Безкоштовно по Україні
Парний одяг

Couple costume - парний одяг


#ARGOНАТХНЕННЯ
Couple costume - це парний одяг, який символізую "один погляд". Такий вид одягу, одягають закохані, найкращі друзі, а також молоді мами на своїх маленьких діток. Couple costume - часто використовують для фотозйомок, свят та просто в повсякденному житті. Couple costume - не викликає у навколишній людей негативної реакції, навпаки, привертає увагу та розпалює інтерес. Ця тенденція зародилася на Сході, а саме в Японії, проте сьогодні не тільки на вулицях Японії можна побачити парний одяг, але і по всьому світі.
Як створити парний одяг:
Кольорова гама
Ви повинні підібрати образ в одній колірній гамі. Просто візьміть за основу один колір, та розбавте лук, наприклад взуттям різних кольорів.
Принт
Візьміть за основу один загальний елемент з однаковим принтом, наприклад: Вона у квітковій сорочці, а у нього хустка в нагрудній кишені піджака того ж кольору.
Аксесуари
Тут також працює система одного елемента, але у вигляді аксесуарів. Оберіть однакові окуляри, шарфи, або капелюхи. Або ще один варіант: якщо у неї червона сукня, у нього може бути червона краватка.
Найкращі друзі
Найважливіше правило для складання парного лука для друзів - це просто вміння домовитися. Зазвичай у найкращих друзів один погляд та майже схожі вподобання в одязі, тому скласти парний лук буде не так складно, але якщо все ж різні смаки стосовно одягу, можна обрати нейтральний одяг.
Закохана пара
Закохані пари, коли дійсно дуже щасливі - вони це демонструють не тільки усмішкою на обличчі, але й одягом. Адже одяг - це найефективніший спосіб заявити всім про свої стосунки. Це зі сторони виглядає дуже круто, тому що можна відчути їх безмірне щастя та сміливе демонстрування відносин такими які вони є.
Діти
Кожна матуся хоче, або її дитинка виглядає найкраще, а особливо якщо у сім'ї близнючки або двійнята, хочеться якось підійти до вибору одягу більш креативно. Тому ми часто можемо зустріти діток, які одягнені в одній гаммі або взагалі однаково.
Що ще цікавого?