tell
0 800 300 722
Безкоштовно по Україні
  • Argo
  • Новини
  • Повторюємо легендарні образи із серіалу "Друзі"
Повторюємо легендарні образи із серіалу "Друзі"
Образи як в серіалі "Друзі"
Повторюємо легендарні образи із серіалу "Друзі"
Минуло 14 років, з останнього випуску епізоду серіалу «Друзі», але жарти головних героїв та їх вбрання, досі залишаються актуальними. Серіал «Друзі» став одним з найпопулярніших серіалів по всьому світу. Багато хто із глядачів мріяли про таких самих друзів, копіювали образи улюблених героїв та чекали наступні серії серіалу з великим захватом.
Серіал "Друзі"
Створення костюмів
Якщо ви коли - не будь дивився серіал «Друзі», то ви зможете собі уявити неймовірні обсяги роботи на знімальному майданчику і кількість масовки, яка була протягом усього серіалу. Серіал «Друзі» - це справжній гід по стилю 1990-х. У серіалі демонструвалися найкращі наряди. Тому, ви розумієте тепер що навіть для масовки костюмери повинні були продумати все ідеально. В серіалі «Друзі» над костюмами працювали Дебри Макгуайр та Емілі Перрі.

Дебри Макгуайр, зізналася скільки було створено костюмів для всього випуску серіалу: 20 000 костюмів за всі сезони.

Всі речі із серіалу, купувалися в універмагах, бутіках, шили на замовлення, шукали онлайн, співпрацювала з дизайнерами - загальном, шукали всіма можливими способами.
Біла сорочка
Почнемо із білої сорочки oversize, яка є класикою. Біла сорочка дійсно дуже універсальна та актуальна і на сьогодні. Ми можемо багато разів зустріти білу сорочку на героях серіалу.
Серіал "Друзі"
Як вплинув серіал «Друзі» на моду
Серіал звичайно дуже вплинув на моду з моменту виходу першої серії і до сьогоднішнього дня, адже мода 90-х зараз дуже актуальна. Тому рекомендуємо ностальгічно переглянути знову серіал «Друзі», та надихнутися на стильні образи цього сезону. А якщо ви не дивилися цей серіал - радимо не марнувати час та почати перегляд вже першої серії.
Спортивний одяг
Герої серіалу продемонстрували дуже стильний спортивний одяг - світшот, подовжена футболка, спортивні штани та бейсболка.
Джинси MOM
Привіт з 90-х! Саме джинси mom - були дуже сильно популярні в 90-і, тому костюмери серіалу «Друзі» часто обирали саме цю модель для героїв.
Базова майка, футболка
Як тоді, так і сьогодні, базова біла футболка та майка виглядають стильно, особливо поєднуючи з джинсами mom або комбінезоном.
Серіал "Друзі"
Серіал «Друзі» у 2021
І ось вже 27 травня, ми з вами зможемо побачити спеціальний випуск серіалу, в якому беруть участь наші улюблені актори і не тільки. До проєкту також повернулися всі ті продюсери та режисер серіалу "Друзі". По словам продюсерів та самих акторів, спецепізод не стане продовженням того самого класичного серіалу — актори постануть в ньому в ролі самих себе.
Більше пропозицій:
Що ще цікавого?