tell
0 800 300 722
Безкоштовно по Україні
Модный тренч 2021

#ARGOНАТХНЕННЯ
Тренч - це класична інвестиція в базовий капсульний гардероб кожного модника. Тренч - це мода з історією, крізь покоління. Без тренча неможливо уявити сучасну моду, та стиль. На сьогодні, дизайнери стараються урізноманітнити тренч завдяки палітрі кольорів та декоративними елементами, що б тренч завжди був актуальним, і йшов в ногу з сучасністю.
3 причини, чому тренч завжди актуальний:
Універсальний

Класичний варіант - дійсно легко поєднувати з різними стилями та принтами. Він підійде до всього, починаючи від класичної сукні, закінчуючи спортивним костюмом та кросівками.
Практичний
Хороший тренч буде зроблений з габардину. Це означає, що тканина з щільного саржевого плетіння, тому тренч такий зносостійкий. Тренч не потребує додаткових зусиль при пранні, адже досить буде випрати в пральній машині.
Водонепроникний
Завдяки водонепроникності і славитися тренч. Навіть у зливу краплі дощу будуть легко та невимушено стікати з вашого плаща. Тренч цілком захистить вас від непогоди. Тому що це його основна місія.
O u t f i t
trench coat
Історія
Що спільного між першою світовою та тренчем?
Шотландський хімік Чарльз Макінтош
Під час проведення дослідів, шотландський хімік Чарльз Макінтош випадково капнув клей собі на рукав, він спробував його відчистити, але побачив, що матеріал відштовхує воду. Вже через рік він відкрив невелику фабрику, де виробляти прогумовану тканину. Вироби були сірого кольору, безформні, з огидним запахом. Під час спекотної погоди вони робилися неприємно липкими, а в холодну - жорсткими, але всупереч на це, непромокальні плащі мали попит у рибалок.
Томас Барбері
У 1880 році, англієць Томас Берберрі придумав новий водовідштовхувальний матеріал - габардин. Ця тканина не містила гумове покриття, але при тому була гладкою з вивороту. Габардин мав особливе переплетення ниток. Дощові краплі, падаючи на поверхню, вільно скочувалися, не потрапляючи всередину між волокон.У 1895 році Барберрі створює свій легендарний плащ з габардину для офіцерів британської армії. Тренч був дуже практичним, водонепроникним, та добре носився під час війни.
Trench coat 2021
На сьогодні, тренч зберіг свій зовнішній вигляд, як за часів першої світової війни, та став головним модним елементом і сучасності

Що ще цікавого?