tell
0 800 300 722
Безкоштовно по Україні
  • Argo
  • Новини
  • Це не можна ігнорувати в цьому сезоні
Це не можна ігнорувати в цьому сезоні
Це не можна ігнорувати в цьому сезоні
Весна 2021
Мода покликана розвивати смак, а смак дозволяє визначити власний стиль. Іноді в гонитві за модою, ми забуваємо про власну індивідуальність та інтереси, тому не згубіться через тренди. Ми закликаємо мати власну думку та пропозиції щодо подачі свого особистого стилю. Сьогодні, ми хочемо розказати про круті тренди, які можуть допомогти вам створити той самий крутий образ у цьому сезоні.
Весна 2021
Спортивний одяг
Спортивний стиль починає набирати обертів, адже тепер одягнувши сукню та спортивні кросівки, це вже не новинка, і не викликає супер ефекту. Натомість, спортивний костюм в парі з пальто або тренчем - це по цікавіше. Спортивний одяг дуже сміливо поєднують с тими речами, які на перший погляд зовсім не суміжні, але в цьому і ефект "вау".
Весна 2021
Кольорові аксесуари
Тепер вам не потрібно ретельно підбирати сумку та взуття в тон свого образу, світ моди вирішив спростити все на максимум, адже тепер прийшов час - яскравих аксесуарів. Саме яскравий колір, дає змогу розбавити ваш образ більш стильним та цікавим.
Весна 2021
Широкі джинси, штани
Нам знадобилося кілька десятиліть, щоб давно забуті широким штани та джинси, знову стали на піку популярності, як в часи 1990-х. Так, мода не забута, вона просто відпочивала. Тому у 2021 році, найпопулярніші джинси та штани саме широкого крою. Але не переживайте, новітні моделі не виглядають дуже грубо, вони ідеальні!
Весна 2021
Ремінь
Все на ваш смак: тонкі, масивні, однотонні або ошатні, ремінь в будь-якій подачі - це актуально у 2021. Ви може ремінь комбінувати з сукнями, піджаком, штанами. Ремінь допоможе розбавити ваш образ та правильно півпрацювати з вашою фігурою. Але найбільш стильним ремінем вважається саме ошатний. Той ремінь, який може замінити навіть додаткові прикраси.
Переходь за посиланням, і ти знайдеш більше стильних речей
зі знижками до -80%
Що ще цікавого?